29 August 2013

13 Jam A380 - Evelyn Rose


 



Rentetan Preview terdahulu.. dan... ini...oh my ...

Wangi....


 Oh ML memang x dak kerja.. Kali ni nak share perfume yg ML suka.. manalah tahu pakcik masuk jengah blog, x derlah pakcik tersalah beli perfume yang makcik tak suka.. iya x???

26 August 2013

Jodoh Itu Milik Kita - Sara Aisha

 


Iyalah..iyalah.. ML mengaku.. baru beli novel ni lepas tahu dia akan di dramakan...tapi dah lama okey.. masa memula pemilihan pelakon lagi... so.. x adalah ML beli sebab terpengaruh dgn drama...  Dulu, rasa mcm x menarik kot JIMK ni.. sebab rapa pelik pula...sebenarnya ia unik.. rasanya x banyak novel yang cover dia melintang gini....

23 August 2013

21 August 2013

Dia… Random Guy – Farah Husain



 

Oh My… sanggup ku tidur jam 4 pagi sebab nak habiskan novel ni.. thanks to kak Leen, a new friend who was introduce me to this great novel.. oh my.. memang senyum sampai telinga…ini blog pengarangnya  .. kisah romantic komedi ni benar-benar buatkan aku senyum sampai ke telinga. Dan setiap bait kata si Alin, hanya wajah Scha Al- Yahya yang aku nampak.. setiap kata dia.. pertuturan dia, riak nakal dia.. sejibik macam Oli dalam cerita Jodoh

19 August 2013

13 Jam A380 - Evelyn Rose

 

Err... nak komen aper ek.. this is really Awesome... tapi, aku sedikit keciwa.. hahha sebab??? aper yg aku target sedikit tersasar kali ini. x macam novel2 lain yg mampu kiter target... tapi yang ni, memang super duper awesome...


girls.. plz buy this book to all everyone u love.. banyak pengisian .. ia bukan sekadar novel...


:Kesimpulannya

:Fawwaz
Pencinta Sejati:bila dia temui cinta sejatinya,cintanya hanya pada si dia.. no worry (hampir² makcik jatuh cinta pd mu.. nasib baik sempat kebalkan hati ini...hehhehe)

:Haydar
Pencinta Agong.. sanggup berkorban demi cinta...(oh..i really fall in love wit u from 1st time eve introduce us...sila pengsan anak²)

:Fido Dido
Pencinta Wanita melayu 

NOTE: REVIEW WILL UPDATE SOON. KITA KASI LALUAN PEMINAT EVERYN ROSE LAYAN TEKA TEKI DULU... huhuhu.. x sabor nak taruk gambar sean opray on my blog...

eve.. may i publish it now????


dah update dah..

16 August 2013

Lukisan Asmara -Nieza Nahar

Selamat Hari Raya semua... Mood beraya masih tinggi... Tp, nak x nak Kena jugak buat review novel ni... Takut lupe pulak Mcm mane kisahnya... Dah lah hampir sebulon x buat review.... Sbb mmg x baca novel pun... Mood puasa katakan... Lagi pun, mmg duk kilik novel ni ke Hulu ke hilir.... Kenapa?... Moh kite layan sinopsisnya Dulu...


01 August 2013

Chua Boon Huat Maut Kemalangan



terkejut bila dengar berita pagi tadi bila Chua Boon Huat maut dalam kemalangan jalan raya. serentak je kami ( me n my pakcik) menyebut nama Chua bila tahu dia yang kemalangan... adeh...lepas ni, makin x semagatlah nak tgk team hoki ...

apa²pun takziah kpd keluarganya.